Inschrijven

Ben je van plan om je zoon of dochter in De Smalle school te laten lopen? Je bent van harte welkom!

Benodigde documenten

• Om geldig te kunnen inschrijven hebben wij het paspoort van je zoon of dochter nodig of een ander officieel document waar het rijksregisternummer op staat.

Wanneer kan ik inschrijven?

Alle Brugse scholen voor gewoon basisonderwijs (werkgebied LOP-Brugge) hanteren een gelijkgerichte inschrijvingsprocedure inzake de voorrangsperiodes.
Dit wil zeggen dat alle Brugse scholen tijdens dezelfde periodes nieuwe kinderen inschrijven:

6 november t.e.m. 22 december 2017
Broers en zussen van leerlingen die al ingeschreven zijn in de school en kinderen van personeelsleden kunnen inschrijven tussen de herfst- en de kerstvakantie van het schooljaar 2017-2018.

5 maart t.e.m. 23 maart 2018
Alle kinderen kunnen inschrijven van 5 maart tot en met 23 maart tijdens de schooluren.

Vanaf maandag 16 april 2018
Kinderen die nog steeds niet ingeschreven zijn, kunnen inschrijven vanaf 16 april.